Bestil bord

Bestil bord
Sender

A la Carte

Rustikt og autentisk italiensk

Hos Ristorante Trattoria Italiana kan vi præsentere en ny dagens ret hver dag – spørg blot tjeneren! Hver dag serverer vi klassiske retter fra Italiens hjerte. Vores dygtige, italienske kokke frembringer uovertrufne og velsmagende menuer, så vores gæster føler sig hensat til et bord ved en restaurant i Toscana.

Langt størstedelen af vores råvarer er økologiske og alt sammen leveret direkte fra Italien – fordi vi leverer ægte kvalitetsmad fra Italien.

Vores altoverskyggende speciale er vores pizzaer, som alle laves i en autentisk brændeovn. Hos Trattoria Italiana får du en pizza, som en ægte italiensk pizza skal smage.

Tre-retters menu fra Italien

En platte med antipasto som den appetitvækkende og farverige forret, en hovedret med fisk eller skaldyr fra havet, der omkranser det meste af Italien, og en delikat tiramisu til dessert er en af de kombinationer, som vores alsidige menukort tilbyder.

De klassiske retter

Vi har naturligvis også både klassiske pastaretter og pizza på kortet til dem, der blot vil nyde en enkel, velsmagende og mættende ret. Har I børn med, tilbereder vi gerne en særlig børnemenu.

Kom ind og bliv forkælet på ægte italiensk manér.